АКТУАЛЬНО

Курсантам розповіли про дітей сонця

Четвер, 29 березня 2018, 12:22
27 березня 2018 року на чергову зустріч Релігієзнавчого гуртка до курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завітали працівники Програми раннього втручання навчально-реабілітаційного центру «Джерело» Тетяна Мізерак та Анна Широка.

Гості представили молодим військовим особливості діяльності, яка ведеться серед дітей і дорослих з особливими потребами, зокрема детально розповіли про осіб із синдром Дауна. Працівники центру спеціально для цієї зустрічі підготували цікаву презентацію та відеоматеріали.

Курсанти мали нагоду поспілкуватися з гостями та почути відповіді на запитання, які їх цікавили. На цій презентації курсанти дізналися не тільки загальновідомі факти про синдром Дауна. Жінки, які кожного дня турбуються про дітей та дорослих, що страждають на певні фізичні чи розумові відхилення, пояснили, чому такі люди народжуються, що цьому може передувати. Вони наголосили, що діти із синдромом Дауна можуть добре вчитися та мати улюблені заняття. Але так буде лише тоді, коли про них подбають. Лікарі, терапевти, соціальні працівники та просто небайдужі люди можуть допомогти дітям сонця стати повноцінними членами суспільства та найголовніше – розкрити свій життєвий потенціал.

Тетяна та Анна розповіли про неймовірні історії дітлахів із  цим недугом, які займаються спортом та демонструють неабиякі результати.

Організував таку зустріч помічник військового капелана – брат Юрій Балух.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next