АКТУАЛЬНО

Курсанти Національної академії відвідали Український католицький університет

Середа, 30 січня 2019, 11:41
29 січня 2019 року курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного разом із військовими капеланами отцем Андрієм Хомишиним та дияконом Юрієм Балухом завітали до студентського містечка Українського католицького університету (м. Львів, вул. Козельницька, 2а).

Екскурсію для майбутніх офіцерів провели о. Михайло Семчишин та працівники і студенти. Спершу всі відвідали унікальний храм Святої Софії – Премудрості Божої, який збудований на території УКУ. У храмі курсанти помолилися за український народ, мир в Україні, військо та рідних і друзів. Також майбутні офіцери ЗСУ мали нагоду ознайомитися з життям у студентському кампусі, дізнатися про діяльність Українського католицького університету, Центру митрополита Андрея Шептицького та Колегіуму імені патріарха Йосипа Сліпого, побувати у різних відділах кампусу, зокрема в каплиці Блаженного священномученика Миколи Конрада, обителі блаженного Климентія та праведного слуги Божого митрополита Андрея Шептицьких (Місіонерок Найсвятішого Ізбавителя), які знаходяться в Колегіумі.

Окрім того, курсанти завітали в Дім «Емаус», в якому живуть люди з особливими потребами разом із асистентами-приятелями. Тут ознайомилися з історією цього Дому, який відкрили 2013 року в Колегіумі, про його особливість.

Такий захід відбувся в межах релігієзнавчого гуртка, який організували капелани Центру військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next