АКТУАЛЬНО

Курсанти відвідали Український католицький університет

Середа, 28 січня 2015, 16:49
27 січня курсанти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного разом із військовими капеланами завітали на екскурсію до кампусу Українського католицького університету (м. Львів, вул. Козельницька, 2а).

Про завдання закладу та його історію розповів о. Павло Худ. Молодь ознайомилася з життям у студентському містечку, побувала в різних відділах і в каплиці Блаженного Миколи Конрада. На завершення курсанти поспілкувалися з духовенством у кав’ярні кампусу.

Захід відбувся в рамках релігієзнавчого гуртка, який провадять капелани у військовій Академії.

Довідка.

Релігієзнавчий гурток у Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів) – щотижневі зустрічі з курсантами навчального закладу на релігійні, морально-етичні та патріотичні теми. У рамках гуртка відбуваються пізнавальні екскурсії, паломництва та поїздки. Гурток заснували душпастирі Центру військового капеланства ЛА УГКЦ у 2007 р. і проводять його до сьогодні.

Зокрема, капелани проводять щочетверга молитовну зустріч “Зупинка з Богом”, яка проходить у храмі Святого архистратига Михаїла, що в Академії. Під час цієї зустрічі відбувається читання та роздумування над рядками Святого Письма, молитва за близьких, друзів, мир в Україні та світі.

Центр військового капеланства ЛА УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next