АКТУАЛЬНО

Курсанти зі Львова відвідали гошівські святині

Середа, 31 жовтня 2018, 14:31
Майже півсотні вихованців Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, які є учасниками гуртка релігієзнавства, взяли участь у прощі до Гошівської чудотворної ікони Матері Божої.

Паломників супроводжували настоятель Гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла, голова Центру військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ отець Степан Сус та військовий капелан брат Юрій Балух.

Перебуваючи в Гошеві, прочани відвідали василіанський монастир на Ясній горі. Під час екскурсії кожен учасник мав нагоду довідатися чимало цікавого про більше ніж 500-річну історію монастиря, а головне — помолитися перед чудотворною іконою Божої Матері.

Опісля курсанти завітали до монастиря Різдва Пресвятої Богородиці сестер Пресвятої родини, де мали змогу духовно збагатитися під час молитовних чувань і помолитися за українських воїнів, здоров’я рідних та знайомих. Також кожен приступив до Святих Тайн Покаяння та Євхаристії.

На завершення курсанти побували на Закарпатті, де відвідали замок Паланок у Мукачеві та взяли участь у екскурсії містом.

Західне бюро «ЖивогоТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next