АКТУАЛЬНО

Курсанти-колядники передали цінні дарунки дітям зі Сходу

П'ятниця, 09 лютого 2018, 12:28
8 лютого 2018 року курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного, які брали участь у різдвяному вертепі, передали цінні подарунки для вихованців Верхньодніпровського дитячого будинку-інтернату №2.

Для дітей зі Сходу майбутні офіцери ЗСУ разом із капеланами вишу закупили книги та різноманітне канцелярське приладдя. Все необхідне придбали за пожертви, які майбутні військові зібрали під час виступів першого курсантського вертепу на парафіях міста Львова.

Варто  зазначити, що цього року вперше до Різдвяних свят курсанти Національної академії сухопутних військ під проводом капеланів закладу о. Андрія Хомишина та брата Юрія Балуха підготували різдвяний вертеп.  Із вертепом курсанти відвідали військові частини, студентські спільноти та багато храмів міста Львова.

Готуючи вертепне дійство, молоді військові спільно із капеланами вирішили, що створюють його для поширення миру, добра, радості та чинення багато добрих справ тим, хто цього потребує.

«Я дуже радий, що сьогодні ми змогли передати дітям подарунки, куплені на зібрані гроші. Надзвичайно приємно бачити посмішки на їхніх обличчях, усвідомлювати, що ми змогли їм хоча б трохи допомогти, а декому, навіть, здійснити мрію», – ділиться враження учасник вертепу Дмитро Артеменко.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next