АКТУАЛЬНО

Літургійний центр «Передання» запрошує на міжконфесійні передріздвяні реколекції

Четвер, 06 грудня 2018, 12:22
14 грудня 2018 року у Свято-Успенській Унівській лаврі відбудуться міжконфесійні передріздвяні реколекції з циклу «Живе богослов'я». Подію організовує Літургійний центр «Передання» спільно з Інститутом екуменічних студій. Тема реколекцій - «Досвід минулого: історія як простір дії великого Бога».

Головною метою духовної віднови є освіжити власне духовне життя напередодні свята Різдва Христового в місці перетину нашого спільного минулого; творити живе євангельське середовище духовного діалогу людей ыз різних конфесійних теренів; дивитися в минуле не через призму канонів, а через люблячі очі Христа.

«Творення середовищ спілкування і довіри – це набагато цінніше, ніж наперед визначені цілі та їх досягнення. Момент, коли ми спільно спілкуємося у Христі, з Христом і про Христа вже тут і тепер стає ескізом ікони єдності. Без прагматичних штампів і наперед визначених шаблонів. Це час, коли ми відважуємося дозволити Святому Духові вказувати нам шлях. Не ми, а Він – Дух-Утішитель», – зазначають організатори. Вони пропонують провести цю зустріч у формі діалогу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next