АКТУАЛЬНО

Лицарі Колумба Івано-Франківська підбили підсумки братерського року в режимі онлайн

Понеділок, 25 травня 2020, 11:34
20 травня 2020 року відбулося засідання ради Лицарів Колумба 15804, яка діє при архикатедральному і митрополичому соборі Воскресіння Христового.

Внаслідок карантину через пандемію коронавірусу, рада працювала віртуально, використовуючи платформу відеозв’язку Meet.

Засідання ради розпочалося молитвою Вервиці, яку очолив капелан ради отець Віталій Федун. Після молитви була виголошена наука для лицарів. Священник закликав лицарів допомагати братам і потребуючим парафіянам, підтримувати громаду.

Відтак учасники конвенції вислухали розповідь регіонального делегата Мирослава Мазура про ІІ Національну конвенцію Лицарів Колумба, яка відбулась 9 травня 2020 року.

Великий лицар ради Роман Семянчук коротко підбив підсумки братерського року, зокрема про допомогу в провадженні богослужінь під час пандемії, участі Лицарів Колумба в акції «Нагодуй голодного» і т. п. Більш детальніший звіт буде представлено на наступному підсумково-виборчому засіданні ради.

Обговорили також проблемні питання, як-от формування директоратів програм, активізацію діяльності лицарів, залучення до братства активних чоловіків-католиків. Також обговорили плани діяльності на найближче майбутнє та шляхи їх реалізації.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next