АКТУАЛЬНО

Лицарі Колумба Одеси передали українським військовим антисептик, рукавиці та маски

Вівторок, 14 квітня 2020, 16:55
У понеділок, 13 квітня 2020 року, військовий капелан о. Руслан Остафій завітав до військової частини «А 1325», що на Одещині, і привітав військовослужбовців з Квітною неділею, роздавши кожному освячену лозу.

Також представники Ради Лицарів Колумба святого апостола Андрія Первозваного в м. Одесі передали для військових 40 літрів антисептика, 500 пар гумових рукавиць та 600 масок.

Така допомога стала можливою завдяки пожертвам членів Ради Лицарів Колумба, що діє при катедральному храмі Святого апостола Андрія Первозваного в м. Одесі.

«Цієї допомогою ми хотіли підтримати наших військових у часі поширення коронавірусу. Їхня безпека для нас є дуже важливою, адже вони захищають наше життя, а ми повинні зберегти їхнє», - ділиться військовий капелан о. Руслан Остафій.

За словами священника, такі допомоги продовжуватимуться: «Ми й надалі шукатимемо можливості для закупівлі необхідних предметів індивідуального захисту для військовослужбовців у час пандемії коронавірусу», - сказав військовий капелан і капелан Ради Лицарів Колумба святого апостола Андрія Первозваного, о. Руслан Остафій.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next