АКТУАЛЬНО

Лицарі Колумба взяли участь у прощі з Бродів до Підгорецького монастиря отців василіан

Понеділок, 30 листопада 2020, 10:46
В останню суботу листопада і перший день Різдвяного посту відбулася багаточисельна піша проща з міста Броди до Підгорецького монастиря отців василіан, що у Сокальсько-Жовківській єпархії.

У паломництві взяли участь члени бродівської спільноти «Лицарі Колумба» разом з отцем капеланом Ярославом Цариком. Незважаючи на не дуже сприятливу погоду, паломники успішно пройшли тридцятип’ятикілометрову відстань. Намірення прощі – молитва за подолання пандемії коронавірусу, за мир в Україні, за жертв голодомору.

Лицарі Колумба забезпечували безперешкодний рух колони паломників, несли ікону Матері Божої Неустанної Помочі, підтримували та підвозили на авто тих прочан, яким було важко здолати цей неблизький шлях. Під час паломництва разом із прочанами та священниками лицарі молилися на вервиці і роздумували над християнськими цінностями, нашим життям і довірі його Богові. Завершилася проща Божественною Літургією у монастирському храмі Святого Онуфрія.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://lytsarikolumba.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next