АКТУАЛЬНО

Лицарі Колумба допомагають монахиням, які опікуються літніми людьми

Четвер, 13 травня 2021, 14:38
Лицарі Колумба тернопільської ради #17487 відвідали своїх давніх знайомих - сестер служебниць Господа і Діви Марії з Матара.

Монастир сестер, котрі опікуються літніми людьми, розташований у с. Петрики, що поблизу Тернополя. Цього разу брати-лицарі допомогли встановити та закріпити на подвір’ї монастиря намет від сонця для безпечних прогулянок бабусь. Також лицарі виготовили дерев'яний настил у наметі та закріпили конструкції на подвір’ї для сушіння білизни.

Така допомога сестрам стала вже традицією. Доброчинці встановлювали витяжку над кухонною плитою, обладнали кухню додатковими розетками, під'єднали освітлення престолу Діви Марії з Матара  до електромережі, облаштовували стежку до альтанки, словом, докладали рук там, де потрібні були чоловічі досвід та сила. Така допомога жіночому товариству є вкрай необхідна, а тому сестри приймають її завжди з великою  вдячністю.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://lytsarikolumba.com/


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next