АКТУАЛЬНО

Лицарі Колумба Одеси отримали нагороди за активність у служінні

Понеділок, 22 березня 2021, 12:53
У неділю, 21 березня, у катедральному храмі Святого апостола Андрія Первозваного відбулася нарада одеської спільноти Лицарів Колумба, під час якої відбулося урочисте нагородження активних членів ради за підсумками діяльності 2020 року.

Зокрема, від Найвищої ради Лицарів Колумба нагороду отримала Одеська рада, яку вручив капелан ради о. Руслан Остафій, а пам'ятні відзнаки за активність у служінні в Одеській спільноті отримали брати лицарі: Бурдега Ростислав, Бурдега Богдан, Стефан Яцушко, Василь Дяченко та Василь Юзва. Нагороди вручив великий лицар Одеської ради п. Ігор Пенязєв.

Додамо, що Одеський осередок Лицарів Колумба засновано у 2019 році з благословення правлячого екзарха Одеського та національного капелана Лицарів Колумба владики Михайла Бубнія і за сприяння територіального делегата України п. Богдана Коваліва. Перша ініціація (посвячення) чоловіків-католиків у Лицарі Колумба відбулося 16 березня у катедральному храмі Святого апостола Андрія Первозваного в Одесі.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next