АКТУАЛЬНО

Луганські парафіяни УГКЦ у Києві святкували свято Архистратига Михаїла

Вівторок, 24 листопада 2015, 13:09
У храмі Святого Миколая Доброго УГКЦ, що в Києві, 21 листопада зібралися на святкове богослужіння разом зі своїм священиком о. Михайлом Ющишином віряни луганської парафії Царя-Христа. Повідомив о. Михайло Ющишин, адміністратор луганської парафії Царя-Христа УГКЦ.

Додамо, у жовтні парафія святкувала своє храмове свято в Луганську, на якому було 40 осіб, однак не всі парафіяни могли розділити радість свята в рідному храмі. Тому, виїхавши із Луганська, священик прибув до Києва, де з переселенцями всі разом молилися на Літургії. На богослужінні було 16 чоловік. Разом з о. Михайлом служив о. Роман Сиротич, сотрудник храму Святого Миколая Доброго УГКЦ у Києві.

На проповіді луганський священик згадав про Царство Боже, до якого всі прямують, але в якому всі вже перебувають – у Церкві святій. «Христос-Цар особливо опікується всіма і кожним зокрема, а Диявол, що є першим сепаратистом, намагається розділити Царство Боже, розбити Церкву Христову. Та знаємо, що сили пекла не здолають її», - сказав він на проповіді, зазначаючи, що богослуження є свідченням того, що Церква є міцна та єдина, а луганські парафіяни, хоч би де перебували, творять єдину Божу спільноту.   

Після молитви луганські парафіяни привітали свого пароха з днем народження та іменинами, а після многоліття і благословення о. Роман Сиротич всім присутнім подарував пам’ятні образки та книжки.

Департамент інформації УГКЦ

  

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next