АКТУАЛЬНО

Львів готується зустріти координаторів програми “Жива парафія” з усього світу

П'ятниця, 30 листопада 2018, 18:03
Уже четвертий рік поспіль Робоча група організовує всецерковну зустріч єпархіальних і регіональних координаторів, яка проходитиме у Патріаршому домі 3-7 грудня 2018 року.

Координатори проаналізують моніторинг впровадження душпастирських ініціатив на єпархіальному та парафіяльному рівнях, зокрема торішньої теми року “Літургія і молитва”. Особливу увагу буде присвячено практичним аспектам головної теми на 2019 рік: “Боже Слово і катехизація”. Також координатори обговорять питання співпраці єпархіальних структур із Патріаршою курією УГКЦ.  

У програмі зустрічі передбачено відвідини окремих парафій Львівської архиєпархії, Філософсько-богословського факультету УКУ, храму Святої Софії та Центру праведного митрополита Андрея Шептицького.

З благословення владики Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського, координатори відбудуть прощу до відпустового місця у с. Страдч та відвідають Прилбичі, родинне село митрополита Андрея Шептицького.

Прес-служба робочої групи

Фото із архіву


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next