АКТУАЛЬНО

Львівські семінаристи привітали із святом Миколая військових

Понеділок, 24 грудня 2018, 12:52
Студенти Львівської духовної семінарії Святого Духа, які належать до Центру душпастирювання військовослужбовців, що діє при семінарії, протягом тижня їздили військовими частинами.

Це були частини, де брати проводять щотижневі зустрічі чи супроводжують співом Божественні Літургії: Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, Військова частина А-3358, Військова частина 3002 Національної Гвардії України, Військова частина А-2556, Полк зв’язку с. Ков’ярі, А-1587 Малехів, повітряне командування «Захід».

На початку зустрічі брати розповідали військовим про життя св. Миколая. Після розповіді семінаристи показували сценку, яка описувала боротьбу добра і зла.

Наприкінці глядачі отримували від помічників Миколая солодкі подарунки. А особливо уважні солдати, які відповіли на запитання про життя святого, мали ще й додаткові подарунки.

Головною метою зустрічі було розповісти військовим про життя св. Миколая Миро-Лікійського, зміцнити їхню дружбу з Церквою, а також мотивувати солдатів робити добро.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next