АКТУАЛЬНО

Львівські сироти розпочнуть матч Ліги чемпіонів

Субота, 27 вересня 2014, 13:43
У вівторок, 30 вересня 2014 року, на матчі Ліги чемпіонів “Шахтар” – “Порту”, котрий розпочнеться на стадіоні “Арена-Львів” о 21:45, діти-сироти винесуть полотно з емблемою турніру.

Таким чином вихованці Винниківського інтернату та діти з Навчально-реабілітаційного центру “Мрія” стануть учасниками традиційного початку футбольного поєдинку під час виконанням гімну цього турніру. Ініціатором такого “дитячого щастя” стала місія “Центр опіки сиріт”.

Примітка. Офіційна емблема турніру – коло з зірками, яке символізує, що кожен клуб-учасник – це певна частина у великому його сузір’ї. Цікаво, що кількість команд у перші два розіграші відповідала кількості зірок – восьми. Отже, кожен учасник турніру був конкретною складовою цієї фігури. Така окружність із зірками поміщалася на біле полотно, яке організатори кожного матчу виносили перед поєдинками Ліги чемпіонів у центр ігрового поля.

Також нагадаємо, що 26 вересня 2014 року, о 14:30, у приміщенні Федерації футболу Львівської області відбулось жеребкування Чемпіонату з міні-футболу “КОПА”, учасниками якого стануть сироти Львівщини.

Медіа-центр ЦОС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next