АКТУАЛЬНО

Львівська молодь організовує чування з нагоди 70-річчя відходу у вічність митрополита Андрея Шептицького

Четвер, 30 жовтня 2014, 12:49
1 листопада 2014 року, у день 70-ї річниці від часу відходу у вічність слуги Божого митрополита Андрея Шептицького, в архикатедральному соборі Святого Юра спільною молитвою вшанують пам’ять цього великого подвижника віри. Також деякі дійства за участю молоді проведуть напередодні.

Зокрема, 31 жовтня, увечері, у каплиці Митрополичих палат та в соборі відбудуться молодіжні чування за прославу слуги Божого Андрея.

Організовує чування молодіжна спільнота "Святоюрська молодь" спільно з Молодіжною комісією Львівської архиєпархії.

О 20:00 у каплиці розпочнеться Акафіст за прославу слуги Божого митрополита Андрея Шептицького, після якого до учасників чувань звернеться Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський. 

О 20.30, вже в архикатедральному соборі Святого Юра, відбудеться спільна Вервиця за участю Молодіжного хору архикатедрального собору Святого Юра, камерного хору "Soli Deo" храму Пресвятої Євхаристії та струнної групи молодіжного академічного симфонічного оркестру "INSO-Львів".

1 листопада, о 10:00, усі охочі зможуть вшанувати Андрея Шептицького на Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Цього ж дня після обіду, о 16:00, відбудеться Академія-реквієм, присвячена митрополитові Андрею Шептицькому. Виконавці – солісти, хор та камерний оркестр Заслуженої капели України “Трембіта”.

Прес-служба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next