АКТУАЛЬНО

Львівську молодь запрошують “на чай” з отцем Іваном Дацьком поспілкуватися про патріарха Йосифа Сліпого

Вівторок, 21 листопада 2017, 12:46
У п’ятницю, 24 листопада, відбудеться зустріч з багатолітнім секретарем патріарха Йосифа Сліпого отцем д-ром Іваном Дацьком, президентом ІЕС УКУ, у рамках “Чаювання з Богом” УМХ! Захід розпочнеться о 18:30 у Молодіжному християнському центрі (офіс УМХ), Пекарська, 13. Вхід вільний, - повідомляє прес-служба УМХ.

Як повідомляють організатори, за горнятком чаю відвідувачі матимуть можливість поспілкуватися з особливою людиною! На зустрічі о. Іван розповість про свій досвід спілкування з патріархом Йосифом, думками про те, якою має бути українська молодь, які заповіді для молоді мав патріарх Йосиф, а також про участь у з'їзді УМХ 1983 р. у Римі.

Нагадуємо, що “Чаювання з Богом” - це цикл зустрічей на різноманітні теми, які відбуваються в теплій домашній атмосфері. Саме так, за чашечкою запашного чаю, усі охочі можуть обговорити різні цікаві питання, поспілкуватися й гарно провести час!

Департамент інформації УГКЦ 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next