АКТУАЛЬНО

Львів’ян запрошують готуватися до Різдва зі світлом вифлеємського вогню

Четвер, 30 листопада 2017, 11:21
Адміністрація львівського архикатедрального собору Святого Юра запрошує вірних розпочати підготування до народження Ісуса Христа зі світлом вифлеємського вогню.

У неділю, 3 грудня 2017 року, у навечір’я свята Введення в храм Пресвятої Богородиці, о 16:00 в архикатедральному соборі Святого Юра розпочнеться святкове служіння Вечірні з литією, під час якого зі святилища собору буде винесено вогонь, привезений напередодні з Вифлеєма. Продовження свята буде на площі біля пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому.

Дійство пройде під гаслом «Зі світлом Вифлеєма до Христового Різдва». І його мета, як кажуть організатори, - «щоб з початком Різдвяного посту ми, як християнське суспільство міста Львова та нашої Львівської архиєпархії, окрім святкових клопотів, розваг та ілюмінацій, подарунків і солодощів, не загубили справжню дорогу миру, правди та справедливості, дорогу до Вифлеєма».

Вифлеємський вогонь буде виставлений у соборі Святого Юра разом з чудотворною іконою Вифлеємської Божої Матері протягом усього різдвяного періоду.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sobor-svyura.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next