АКТУАЛЬНО

Львів’ян запрошують на дискусію “Таїнство Сповіді: два полюси дійсності – містерія чи психотерапевничний сеанс”

Середа, 31 жовтня 2018, 15:13
У неділю, 4 листопада 2018 року, відбудеться публічна дискусія, присвячена Таїнству Сповіді. Локація події: Музей етнографії та художнього промислу (проспект Свободи, 15). На публічну дискусію запрошують усіх зацікавлених. Початок о 19:00.

Організаторами дискусії є Літургійний центр «ПЕРЕДАННЯ» спільно з кафедрою психології і психотерапії. Тема зустрічі присвячена питанню Таїнства Сповіді на зрізі двох площин – духівничого служіння і психотерапії. Спілкуватимуться про те, чи почувається психотерапевт духівником, чи обов’язково священик мусить бути психотерапевтом і про сенси, які проектує Сповідь у суспільну сферу.

Серед спікерів будуть представники духовенства, науковці, митці, зокрема владика Володимир (Ґруца) – Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, Ігор Корнієнко – завідувач кафедри психології Львівського обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти, Галина Тихобаєва – директор Музею Соломії Крушельницької, о. Ігор Бойко – ректор Львівської духовної семінарії УГКЦ, Василь Кметь – директор Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка та інші. 

Модеруватимуть розмову завідувач кафедри психології та психотерапії Галина Католик та духівник і викладач УКУ єрм. Лука Михайлович.

Деталі за посиланням

Джерело: http://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next