АКТУАЛЬНО

Львів’ян запрошують на молитовні чування напередодні Великого посту

П'ятниця, 28 лютого 2020, 14:47
28 лютого 2020 року у львівському храмі Софії Премудрості Божої (вул. Козельницька, 2а) відбудуться молитовні нічні чування напередодні Великого посту. Початок о 18:00.

«Чування – це можливість відкривати для себе джерело Божої любові, засмакувати трапезу духовного життя. Ми пропонуємо ввійти в це таїнство Божої любові напередодні святої Чотиридесятниці, яка є чудовою нагодою внутрішнього навернення, осмислення духовного шляху, зміни пріоритетів. Це шлях до світлого і оновлювального досвіду Воскресіння. Наша молитва побудована у формі роздумів над Божим Словом, літургійної молитви, як доторк до тиші в Ісусовій молитві!» – наголошують організатори.

Програму чувань організовує Літургійний центр «Передання» спільно з Духовно-пасторальним відділом Українського католицького університету.

ПРОГРАМА
– Велика вечірня;
– спільний спів;
– спільна святкова агапа;
– Ісусова молитва;
– Мале повечеріє;
– Полуношниця суботи;
– біблійні роздуми на богородичну тематику;
– читання текстів зі Святих Отців Церкви.

Кожний з учасників чувань отримає збірник з повною службою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next