АКТУАЛЬНО

Львів’ян запрошують на виставку про блаженного о. Омеляна Ковча

Середа, 07 березня 2018, 16:16
У середу, 7 березня, у Львівському музеї історії релігії (пл. Музейна, 1) відбудеться відкриття виставки під назвою “Слідами блаженного отця Омеляна”. Організатори запрошують на зустріч усіх охочих львів’ян.

На експозиції можна побачити особисті речі отця Омеляна Ковча, а також чимало світлин про його життя та діяльність, зокрема його сімейні фотографії.

Як зазначають організатори, постать священика Омеляна Ковча є яскравим прикладом великої Людини, яка завжди залишалася вірною моральним цінностям та відданою своїй Батьківщині.

Варто зазначити, що виставка стала результатом співпраці Львівського музею історії релігії з Братством, Національним музеєм-меморіалом жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”, газетою “За Вільну Україну+”. Експозиція триватиме до 16 квітня.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next