АКТУАЛЬНО

Львів’яни готують різдвяну гостину для близько 300 потребуючих

Середа, 03 січня 2018, 14:38
У Львові тих людей, які через певні життєві обставини не мають можливості святкувати Різдво у родині, до святкового столу запрошують благодійники.

Як повідомили в управлінні соціального захисту Львівської міської ради, у переддень Різдва Христового, 6 січня, відчути духовну атмосферу Різдвяних свят та спільно покуштувати традиційні святвечірні страви потребуючі можуть в Українському католицькому університеті, Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, у «Спільноті взаємодопомоги «Оселя» та БФ «Справа Скарбека».

Уже традиційно на Різдво, 7 січня, благодійний різдвяний обід відбудеться і в храмі Покрови Пресвятої Богородиці. Його організовують парафіяни, отці салезіани  та Міжнародна мирянська Спільнота святого Егідія. Очікується, що цього року у Львові за різдвяні столи сядуть близько 300 потребуючих.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next