АКТУАЛЬНО

Львівський семінарійний Центр душпастирювання організував паломництво для військовослужбовців

Вівторок, 31 липня 2018, 11:38
28 липня відбулася проща військовослужбовців (військова частина А 1587, с. Малехів), полку зв’язку з с. Ковирі та їхніх родин до Свято-Успенської Унівської лаври, яку організував Центр душпастирювання військовослужбовців (ЦДВ) імені Георгія Побідоносця Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ.

Дорогою до Унева паломники відвідали Золочівський замок, який входить до туристичного маршруту «Золота підкова Львівщини». У замку вони мали екскурсії у Великому житловому та в Китайському палацах. Окрім цього, військові та члени їхніх родин переглянули найновіші експозиції та пройшлися підземеллями Золочівського замку.

У Свято-Успенській Унівській лаврі проща розпочалася Божественною Літургією, яку очолив духівник Центру душпастирювання військовослужбовців о. Іван Глова. У проповіді священик наголосив на «важливості довіри до Бога в ті моменти, коли важкі обставини є невід’ємними в нашому житті». Опісля монах Студійського уставу, брат Олександр, провів екскурсію монастирем, під час якої всі її учасники мали змогу помолитися перед чудотворною іконою.

Завершилося паломництво спільною трапезою та обміном враженнями від мандрівки.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next