АКТУАЛЬНО

Львів готується до регіональної зустрічі молоді Тезе (Taize)

Середа, 28 березня 2018, 13:16
27 березня 2018 року в курії Львівської архиєпархії відбулася координаційна зустріч, присвячена підготовці до регіональної зустрічі молоді Тезе (Taize), яка вперше відбудеться у Львові і загалом в Україні від 27 квітня до 1 травня цього року.

Зустріч очолив Єпископ-помічник Львівської архиєпархії Володимир (Ґруца). На зустрічі також були голови і працівники відділів та комісій курії Львівської архиєпархії, зокрема Молодіжної та Літургійної комісій, Фундації духовного відродження, прес-служби курії Львівської архиєпархії.

Координатор регіональної зустрічі Тезе у Львові Тарас Косар представив основний план проведення зустрічі, погоджений з братами Тезе, запропонував для обговорення присутнім кілька важливих моментів участі структур Львівської архиєпархії і загалом УГКЦ у цій важливій для України події. Також присутні скоординували між собою план подальших дій в організаційному процесі.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next