АКТУАЛЬНО

Львів відвідали представники Віденського церковного педагогічного інституту

Четвер, 01 березня 2018, 12:03
26-28 лютого 2018 року Освітньо-методичний центр імені Дзеровича приймав представників Віденського церковного педагогічного інституту (Австрія) (Kirchliche Pädagogische Hochschule Wien/Krems).

У понеділок делегація, очолювана ректором доктором Крістофом Бергером, мала зустріч у Митрополичих палатах на Свято-Юрській горі з владикою Володимиром (Ґруцою), Єпископом-помічником Львівської архиєпархії, та владикою Богданом (Данилом), правлячим архиєреєм Пармської єпархії УГКЦ (США).

У вівторок проходило знайомство у стінах Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету, під час якого говорили про історію УГКЦ, про сучасні виклики у галузі освіти та шкільництва.

У середу гості з Відня взяли участь у стратегічному плануванні церковних освітніх інститутів Методично-освітнього центру імені Дзеровича ЛА УГКЦ спільно з Комісією освіти та виховання УГКЦ  та працівниками освітньо-виховних закладів України.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами: ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next