АКТУАЛЬНО

Львівська архиєпархія проведе дитячу прощу до родинного села Шептицьких

Понеділок, 31 травня 2010, 13:12
1 червня 2010 року відбудеться дитяча проща, до с. Прилбичі, що на Яворівщині Львівської області, до місця, де колись проживала родина Шептицьких. Організаторами прощі є Катехитична комісія Львівської архиєпархії УГКЦ, Молодіжна Комісія Львівської архиєпархії УГКЦ, а також Служба Львівської обласної адміністрації у справах дітей.
1 червня 2010 року відбудеться дитяча проща, до с. Прилбичі, що на Яворівщині Львівської області, до місця, де колись проживала родина Шептицьких. Організаторами прощі є Катехитична комісія Львівської архиєпархії УГКЦ, Молодіжна Комісія Львівської архиєпархії УГКЦ, а також Служба Львівської обласної адміністрації у справах дітей. Дана проща буде яскравим дієвим доповненням до Міжнародного дня захисту дітей, який загально відзначається саме 1 червня. Цим також засвідчуватиметься, що Церква, як невід’ємна частина суспільства, покликана та підтверджує реальними діями Христову місію у суспільстві, звернену на усі прошарки населення і, зокрема, на дітей. Тож долучитися можуть усі бажаючі, адже проща – це не лише фізичний акт, спрямований на участь в цікавій подорожі, на новому знайомстві та приємному проведенні часу. Але, це також акт духовний, спрямований до наближення людської душі до Бога. А у випадку дитини – це особливо важливо, адже діти є майбутнім суспільства і Церкви.

Програма прощі:

1 червня 2010 р. Б. (вівторок): 9:00 : Формування колони автобусів при виїзді с. Підрясне, рух колони від с. Підрясне до с. Терновиця. 10:00 : Формування колони і піший хід до с. Прилбичі із зупинкою біля каплиці-усипальниці родини Шептицьких.

д-н. Олег Лука,

прес-секретар Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next