АКТУАЛЬНО

Львівська архиєпархія УГКЦ подбала про відпочинок майже 500 дітей із соціально незахищених сімей

Середа, 12 серпня 2015, 13:10
Від 1 липня до 7 серпня у с. Лібухова, що на Старосамбірщині, за сприяння Комісії з питань євангелізації Львівської архиєпархії УГКЦ, Катехитичного осередку та у співпраці з парафією Воскресіння ГНІХ (Львів, вул. Городоцька, 319а) відбулися чотири тури по 10 днів у християнському таборі. Учасники табору - сироти, напівсироти, діти, чиї батьки загинули в зоні АТО, діти з багатодітних сімей та діти внутрішніх переселенців.

Цьогорічна програма табору «Дорогою добра і краси» присвячена Року митрополита Андрея Шептицького, зокрема 150-й річниці з дня його народження.

Цікаві тематичні зустрічі про християнські цінності на прикладі життя та вчення митрополита Андрея ознайомили всіх присутніх з визначною постаттю нашого народу, велетнем духу і добра.

Щоденна Божественна Літургія, спільна молитва, ватра, активний відпочинок та купання в чудовому басейні сприяли духовному зросту та фізичному вдосконаленню учасників табору.

 

www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next