АКТУАЛЬНО

Львівська молодь у Вінниці розповідала, як можна знайти «свою половинку»

Вівторок, 15 листопада 2016, 18:29
У Вінниці 9 листопада група активної молоді зі Львова, яка працює в Молодіжному християнському порталі «ДивенСвіт» та в соціальній ініціативі «Хтось не зробить», що є проектом Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ, у співпраці із парафією Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у Вінниці провели два заходи: тренінг «Як знайти свою половинку» та відкриту дискусію «Секс: До чи Після?».

Заходи відбулися у двох місцях: спершу у Вінницькому коледжі економіки та підприємництва ТНЕУ та ввечері в затишній кав’ярні міста.

У перший частині заходу, у тренінгу «Як знайти свою половинку», молоде подружжя Василя Деркача та Оксани Бенбері поділилися корисними порадами, як безпомилково розпізнати свою кохану половинку.

Потім відбулася дискусія про те, чи варто жити в чистоті до шлюбу. Василь та Оксана поділилися своїм вибором, який мав і свої труднощі, передусім необґрунтований страх, мовляв, я не такий, як більшість, не маю досвіду – як мене прийме коханий?.. Але ці страхи з часом спростувалися…Тож варто жити в чистоті.

Організатори заходів вважають, що такі зустрічі корисні для сучасної молоді, яка постійно бомбардована у світі різноманітними фальшивими ідеями. «Святість не тільки є чимось дивацьким, космічно далеким, але можливим, гарною нормальністю, ідеалом, яким варто жити... Страшно на початку, але спокійно і радісно в майбутньому. Ніколи не пізно. Зрозумівши її цінність, слід зробити наступний крок, який має бути моє принципове, тверде особисте рішення волі, що вибирає кращі, відповідні засоби в досягненні поставленої мети», - вчать молоді тренери.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next