АКТУАЛЬНО

Львівська міська рада виділила ділянку під спорудження пам'ятника Андрею Шептицькому

П'ятниця, 26 грудня 2014, 07:08
25 грудня цього року, під час позачергового засідання сесії Львівської міської ради, підтримали затвердження проекту землеустрою та відведення земельної ділянки Курії Львівської архиєпархії УГКЦ на площі Святого Юра у Львові. Про це повідомляє офіційний сайт Львівської міської ради.

У тексті ухвали йдеться про відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1, 6357 га на площі Святого Юра в постійне користування для обслуговування собору Святого Юра, здійснення благоустрою скверу на площі Святого Юра, реконструкції площі, перенесення траси наявної автомобільної дороги в бік корпусів НУ «Львівська політехніка» та спорудження пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому.

Див. до теми: Глава УГКЦ: «Пам’ятник владиці Андрею у Львові вразить глядача»

У свою чергу Курія Львівської архиєпархії УГКЦ повинна подати міській раді у встановленому порядку на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Католицький Оглядач

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next