АКТУАЛЬНО

Львівський капелан привіз до США медаль за сприяння Збройним силам України

Вівторок, 18 грудня 2018, 12:46
Настоятель львівського Гарнізонного храму о. Степан Сус відвідав Сполучені Штати Америки. З почесною місією священик побував у Флориді.

Українська діаспора, яка мешкає за океаном, активно допомагає українському війську та воїнам зокрема. Безпосередньо це здійснюють такі організації, як Союз Українок Америки, Церква та окремі благодійники.

«Надзвичайно приємно було вручити медаль за сприяння Збройним силам України від імені генерал-лейтенанта Ткачука Павла Петровича, начальника Львівського гарнізону, о. Василю Петріву, а в його особі громаді та всім організаціям міста Норт Порт (Флорида, США), що активно допомагають і підтримують наших воїнів – захисників України! Слава Україні! Героям слава!», – зазначив о. Степан.

До слова, українці, які мешкають у США та Канаді, постійно готують гостинці для воїнів на державні та релігійні свята. Священик подякував парафіянам і пароху церкви Святої Марії (Флорида, США) за культивування образу справжніх українців, які не лише словами, а й справами є разом із Батьківщиною.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next