АКТУАЛЬНО

Львівський регіональний центр НПФ «Покрова» звітує про свою роботу у єпархіях

Вівторок, 09 лютого 2010, 14:06
Львівський регіональний центр НПФ «Покрова» активно працює у трьох єпархіях Львівської області: Самбірсько-Дрогобицькій, Стрийській та Львівській архиєпархії.
Львівський регіональний центр НПФ «Покрова» активно працює у трьох єпархіях Львівської області: Самбірсько-Дрогобицькій, Стрийській та Львівській архиєпархії. Розгалужена регіональна мережа – одна з найважливіжих переваг НПФ «Покрова». На сьогоднішній день створено 11 інформаційно-консультаційних центрів в 16 містах України, в яких працює 30 консультантів. За благословенням правлячих єпископів у єпархіях створені технічно обладнані адміністратором фонду інформаційно-консультаційні центри, де можна отримати кваліфіковану консультацію з питань пенсійного забезпечення та діяльності фонду «Покрова», при бажанні оформити пенсійний контракт. Цими днями консультанти Львівського регіонального центру НПФ «Покрова» підготували звіти по діяльності за 2009 рік єпископам та представили їх на деканальних зборах священикам. Хочемо поділитись із вами інформацією про розвиток НПФ «Покрова» у кожній із єпархій. Розвиток НПФ «Покрова» у Львівській архиєпархії. Львівський ІКЦ за сприяння Львівської архиєпархії знаходиться в приміщенні прес-служби (каб. №2) за адресою м. Львів, пл. Святого Юра, 5. За цей час здійснено презентації фонду на протопресвітерських та деканальних зборах, зборах митрополичих комісій. Налагоджено співпрацю із управлінням Львівліс, Українським католицьким університетом, Львівським управлінням праці та соціального захисту. Створені хороші відносини з Львівським відділенням Ощадного банку. У Львові активно розповсюджувалися інформаційні матеріали. Радіо «Воскресіння» регулярно транслює передачі та інтерв’ю про НПФ «Покрова». Проведено анкетування священиків Львівської архиєпархії та прес-конференцію з нагоди річниці фонду. На сьогоднішній день учасниками фонду «Покрова» у Львівській архиєпархії є 9 осіб. Розвиток НПФ «Покрова» у Стрийській єпархії. Стрийський ІКЦ знаходиться за адресою м. Стрий, вул. Торговиця, 5а. За цей час здійснено презентації фонду для 4 груп освітніх курсів для священиків Стрийської єпархії, центрах передподружньої катехизації, для головів єпархіальних комісій, на парафіях. Налагоджено співпрацю з відділами освіти і культури Срийської РДА та Жидачівської РДА, управлінням земельних ресурсів Стрийського району, кадастровим бюро Стрийського району, заводом мінеральних вод «Оскар», санаторієм «Київ». На сьогоднішній день учасниками фонду «Покрова» у Стрийській єпархії є 59 осіб. Розвиток НПФ «Покрова» у Самбірсько-Дрогобицькій єпархії. У Самбірсько-Дрогобицькій єпархії створено 3 ІКЦ фонду «Покрова»:
Єпархіальний ІКЦ: м. Трускавець, вул. С. Бандери, 19, оф. 117;
ІКЦ м. Дрогобич: м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 2;
ІКЦ м. Добромиль: м. Добромиль, вул. Пл. Ринок.
За цей час здійснено презентації фонду для священиків всіх деканатів єпархії, для працівників освіти та бюджетних установ, опубліковано статті про фонд у єпархіальних та місцевих газетах, проведено конкурс дитячого малюнку «Намалюй собі життя». Крім цього, адміністратор фонду «Покрова» посприяв у проведенні реколекцій для молоді та реколекцій для дружин священиків, благодійного аукціону для дітей сиріт, святкуванню Стрітенських вечорниць та свята Миколая. На сьогоднішній день у Самбірсько-Дрогобицькій єпархії учасниками фонду «Покрова» є понад 200 осіб, серед яких є священики, миряни, працівники бюджетних установ. Слід відзначити презентації для касирів на парафіях, які дали позитивні результати. Так, ми маємо випадки, коли парафії проплачують пенсійні внески на користь пароха, церковного уряду (касир, дяк). Радіємо, що парохи дбають за своїх сотрудників. Сьогодні, на початку 2010 року, хочеться вірити, що добрі починання 2009 року будуть плідно розвиватися, а участь у формуванні свого майбутнього стане закономірністю.

Підготувала Наталя Копичин,
Координатор діяльності ІКЦ НПФ «Покрова»
Львівської області

http://www.pokrova.in.ua/ua/news.html?news_id=38

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next