АКТУАЛЬНО

Львівські сироти розпочнуть матч Ліги чемпіонів

Понеділок, 20 жовтня 2014, 12:36
У вівторок, 30 вересня 2014 року, на матчі Ліги чемпіонів “Шахтар” – “Порту”, котрий розпочнеться на стадіоні “Арена-Львів” о 21:45, діти-сироти винесуть полотно з емблемою турніру.

Таким чином вихованці Винниківського інтернату та діти з Навчально-реабілітаційного центру “Мрія” стануть учасниками традиційного початку футбольного поєдинку під час виконанням гімну цього турніру. Ініціатором такого “дитячого щастя” стала місія “Центр опіки сиріт”.

Також нагадаємо, що 26 вересня 2014 року, о 14:30 год., у приміщенні Федерації футболу Львівської області відбулось жеребкування Чемпіонату з міні-футболу “КОПА”, учасниками якого стануть сироти Львівщини.

Примітка. Офіційна емблема турніру – коло з зірками, яке символізує, що кожен клуб-учасник – це певна частина у великому його сузір’ї. Цікаво, що кількість команд в перші два розіграші відповідала кількості зірок – 8. Таким чином, кожен учасник турніру був конкретною складовою цієї фігури. Така окружність із зірками поміщалася на біле полотно, яке організатори кожного матчу виносили перед поєдинками Ліги чемпіонів у центр ігрового поля.

Медіа-центр ЦОС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next