АКТУАЛЬНО

Львів’ян та гостей міста запрошують подискутувати на тему «Живе богословіє: прихід Бога у тілі – традиція і актуальні проекції»

Четвер, 25 січня 2018, 11:49
З ініціативи Літургійного центру «Передання» у співпраці із Національним музеєм імені митрополита Андрея Шептицького у Львові проведуть відкриту дискусію «Живе богословіє: прихід Бога у тілі – традиція і актуальні проекції». Захід відбудеться 28 січня 2018 року в Національному музеї імені митрополита Андрея Шептицького (експозиція іконопису, 1-й поверх).

У дискусії візьмуть участь віце-ректор Українського католицького університету – Мирослав Маринович, головний архітектор Львова – Юліан Чаплінський та інші відомі особистості. Модератор – студит, єрм. Лука Михайлович.  

Упродовж зустрічі прозвучать традиційні піснеспіви давньої візантійсько-слов'янської музики у виконанні хору «Клірос» (м. Львів).

На дискусію запрошують усіх охочих. У перерві, як обіцяють організатори, буде змога спілкуватися, спільно колядувати і частуватися смаколиками.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next