АКТУАЛЬНО

Львів’ян закликають відвідати благодійні крамниці спільноти «Оселя», щоб допомогти безпритульним

Вівторок, 26 травня 2020, 14:18
Благодійні крамнички спільноти «Емаус Оселя» знову відкриваються після карантину. Крамниці працюватимуть, дотримуючись рекомендацій Львівської міськради.

Про це інформує видання «Твоє місто». Вхід можливий лише в масках, із дотриманням дистанції. У приміщенні може перебувати не більше від однієї людини на десять квадратних метрів. Працівникам двічі на день вимірюватимуть температуру і вестимуть журнал здоров’я. Біля входу будуть дезінфектори.

Виручка з магазинів «Емаус Оселя» скерована на забезпечення існування спільноти та допомогу потребуючим людям. Такі крамнички також є місцем зустрічі, взаємодопомоги і солідарності для людей. «Це не секонд-хенд і не звичайні магазини, а місце зустрічі представників різних верств населення, де можна віддати, придбати чи отримати речі безкоштовно, поспілкуватися, знайти щось унікальне для колекцій і відчути сутність добра», – каже заступниця голови ради Спільноти взаємодопомоги «Оселя» Наталя Саноцька.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next