АКТУАЛЬНО

Львів’ян запрошують у Митрополичі сади на екскурсії у день народження митрополита Андрея

Четвер, 23 липня 2020, 13:36
З нагоди 155-річчя з дня народження праведного митрополита Андрея львів’ян запрошують дізнатися більше про його життя та діяльність на Свято-Юрській горі, пройшовшись стежками Митрополичих садів.

Можна обрати оглядові або авторські екскурсії, а також квести.

Оглядові екскурсії триватимуть сорок хвилин. Учасники матимуть можливість ознайомитися з історією Свято-Юрського комплексу та роздивитися інсталяції, пов’язані з життям та діяльністю митрополита Андрея Шептицького, а також провести час у садах.

Квести для молоді чотирнадцяти-вісімнадцяти років розраховані на годину. У процесі гри можна буде відкрити для себе постать митрополита Андрея в новому цікавому форматі. Молодіжний квест охоплюватиме локацію Митрополичих садів, площу перед собором Святого Юра та сквер. На переможців чекає приз.

Годинна авторська інтерактивна екскурсія включатиме також музичний супровід.

Екскурсії проводитимуться 28, 29 та 30 липня. Можна попередньо зареєструватися за номером телефону: 097 702 77 17.

Нагадаємо, що Львівщина святкуватиме уродини Андрея Шептицького 29 липня. З цієї нагоди у Львові відкриють мурал, присвячений митрополиту.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next