АКТУАЛЬНО

Львів’янам презентували унікальний путівник про Рим

П'ятниця, 08 червня 2018, 15:15
У четвер, 7 червня 2018 року, у Львові відбулася презентація першого авторського путівника українською мовою «Рим і Ватикан 753 д.н.е. – 2018 н.е.». Захід пройшов у рамках IV Міжнародної конференції «Соціальна відповідальність бізнесу».

Новий путівник – один із проектів успішної співпраці бізнесу та громадських організацій, українських меценатів, дипломатів та небайдужих осіб для поширення україномовної літератури.

За словами автора та упорядника путівника Тараса Дзюбанського, директора Центру міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас», «у добу гібридної та інформаційної війни україномовний путівник буде також слугувати українцям у встановленні ідентичності та розумінні важливості своєї мови. Саме тому в книжці ми помістили інформацію про деякі з важливих місць, котрі є центрами українства в Римі».

Нагадуємо, що путівник був презентований у Римі (Італія) 24 травня і отримав позитивні відгуки від українців Вічного міста.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  www.velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next