АКТУАЛЬНО

Лісники у Сокальсько-Жовківській єпархії запросили до співпраці духовенство і дітей

Четвер, 21 березня 2019, 11:02
19 березня, на запрошення лісника Пеняцького лісництва, що у Сокальсько-Жовківській єпархії, п. Анатолія Чаплія, до виготовлення шпаківень та насадження дубового лісу на Гуті Пеняцькій долучилися місцеві діти та священики.

В акції взяли участь вірні парафії Успення Пресвятої Богородиці смт Підкамінь і настоятель парафії о. Михайло Бакай; парафії Різдва Пресвятої Богородиці с. Маркопіль та адміністратор цієї парафії і екореферент Підкамінського деканату о. Василь Гершон; парафії Різдва Пресвятої Богородиці с. Голубиця і настоятель о. Ярослав Бордюг.

«Під час Велико посту мали змогу вчинити добро для нашої природи. Усі дізналися від п. Анатолія, як правильно садити дерево та виготовляти шпаківні і що до кожної справи треба підходити дуже відповідально. По завершенні праці всіх частували смачненькими стравами, чаєм, солодощами. Це все організував лісничий колектив. Дякуємо за запрошення п. Анатолію. Додому всі поверталися переповнені позитивними враженнями та готовністю й надалі опікуватися природою, яку Бог сотворив для нас», –  поділилися враженнями учасники акції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами ecoburougcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next