АКТУАЛЬНО

Літні табори в Бучацькій єпархії

Вівторок, 10 червня 2014, 15:55
У перших числах червня вже пройшли літні християнські табори в Бучацькій єпархії. Зокрема, на запрошення єпархіальної Катехитичної комісії сестри Згромадження Пресвятої родини вже провели християнські табори в селах Косів, Дзвиняч, Скомороше та селищі Заводське.

У м. Чорткові також відбувся табір при монастирі ЗСПР, що біля гімназії імені о. Маркіяна Шашкевича. Ці табори мали однакову тему: «Покликані любов’ю Отця».

Також у перші дні червня подібний табір проходив у школі-інтернаті м. Чорткова, який проводили аніматори д-н Іван Микитюк та о. А. Лемчук.

Під час таборів діти у невимушеній формі завдяки добре продуманій програмі дізнаються багато цікавого про Христа, святих, Богородицю.

Конкурси, ігри, банси, естафети та розваги під проводом наставників набувають християнського змісту і ще більше відкривають дітей до Божого Слова. Ось якими враженнями поділилися самі діти про перебування в таборі «Покликані любов’ю Отця» при монастирі сестер Пресвятої родини м. Чортковa:

Прес-служба Бучацької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next