АКТУАЛЬНО

Літній табір спільноти «Віра і світло» відбувся у Зарваниці

Понеділок, 26 серпня 2019, 13:02
Реабілітаційно-відпочинковий табір «Віра і світло» пройшов у Марійському духовному центрі «Зарваниця» 19–23 серпня. Такий відпочинок організували спільноти «Радість із Назарета», «Квіти Франциска» й «Ангельська усмішка». На табір прибуло 65 учасників. Керівниками зустрічі були п. Надія Іваськів і п. Юрій Гуменюк.

Капелани о. Руслан Грех зі Львова та о. Олег Ворона з Тернополя упродовж п’яти днів духовно опікувалися присутніми. Програма літнього відпочинку передбачала спільну молитву, участь у Святій Літургії, духовні науки, майстер-класи, цікаві ігри та веселі святкування. Особливою подією табору став вечір поезії, на якому студент Тернопільської духовної семінарії Богдан Фесик декламував свої вірші.

Головна мета, яку перед собою ставили організатори, – дати можливість цим особливим людям ділитися радістю з ближніми, святкувати та молитися разом, підтримувати одні одних, зростаючи у дружбі, вірі та любові.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next