АКТУАЛЬНО

Ліцензіат Папського університету провів для майбутніх офіцерів заняття релігієзнавчого гуртка

Середа, 13 лютого 2019, 14:22
12 лютого на чергову зустріч релігієзнавчого гуртка до курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Львові, завітав ліцензіат Папського університету та випускник Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ диякон Олег Плішило.

Диякон уже довгий час допомагає душпастирям Львівської архиєпархії УГКЦ у роботі серед осіб із вадами слуху. Саме корисною інформацією про особливості праці з такими людьми поділився гість з молодими військовими. Зокрема, диякон представив курсантам відеоролики, які розповідають про працю серед глухих осіб, поділився власним досвідом праці, яка триває вже більше десяти років. Під час представлення учасники мали нагоду дізнатися як і де проводять спільні щотижневі богослужіння, катехизації, тематичні зустрічі, люди з вадами слуху, де вони навчаються, чим займаються і де працюють, ознайомилися з мовою жестів.

Майбутні офіцери були надзвичайно зацікавлені почутою інформацією, позаяк під час зустрічі давали доповідачу багато запитань.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next