АКТУАЛЬНО

Місія постуляції організовує школу агіографії

Середа, 07 серпня 2019, 11:52
12–18 серпня 2019 року у смт Брюховичах, що поблизу Львова, у василіанському Інституті філософсько-богословських студій ім. Йосифа Велямина Рутського, Місія постуляції організовує школу агіографії.

Тему «Літургійні джерела культу святих» висвітлить лектор із Східного інституту в Римі проф. Вінченцо Руджеррі, ТІ, який розповість про формування літургійного почитання святих. Синкел у справах монашества Львівської ариєпархії УГКЦ о. Юстин Бойко проаналізує «Літургійні служби св. Климента папи Римського». У доповіді п. Наталі Пасіцької буде представлено «Історіографію гоподарсько-харитативної діяльності праведного слуги Божого Андрея Шептицького». Авторка розповість про джерелознавчий пошук щодо господарської діяльності доброго самарянина праведного Кир Андрея.

Лекційний курс буде поєднаний з текстуальним палеографічним аналізом документів та ознайомленням із митецькою іконографічною збіркою Національного музею. 

До участі в курсі запрошуємо постуляторів та дослідників визначних постатей історії УГКЦ. Програма

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://missiopc.blogspot.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next