АКТУАЛЬНО

Місія «Центр опіки сиріт» розпочинає набір дітей на навчання в Дитячому просторі дошкільної освіти «Ангелики»

Середа, 16 вересня 2020, 11:11
Релігійна місія «Центр опіки сиріт», що працює у Львівській архиєпархії, розпочинає набір дітей на навчання в Дитячому просторі дошкільної освіти «Ангелики». Уроки проводитимуться в Домі милосердя святого Миколая (м. Львів, вул. Короленка, 7).

На навчання запрошують дітей віком від чотирьох до шести років. Молодші займатимуться в розвивальних групах, а дошкільнята проходитимуть підготовку до школи.

Програма триватиме від жовтня до травня. Навчання проводитимуть за індивідуальною професійною програмою всебічного розвитку дитини «Впевнений старт». Вона включає вивчення англійської мови, розвиток фізичного здоров’я/спорт, розвиток дрібної моторики через майстерки, танці, спів і драматургію, розвиток усіх компонентів мовлення, читання тощо. Докладніше  про навчання читайте у фейсбуку.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next