АКТУАЛЬНО

Місія “Центр опіки сиріт” започаткувала новий проект “Не залишай мене!”

Середа, 18 жовтня 2017, 18:05
15 жовтня 2017 року волонтери місії “Центр Опіки Сиріт” Львівської архиєпархії разом з вихованцями львівської школи-інтернат №2 побували у храмі Святого Архистратига Михаїла.

Відвідини розпочалися з Божественної Літургії, опісля отець-диякон Єфрем розповів історію святині, збудованої ще у XVII столітті. Діти дізналися про турецьку та шведську облоги, про закриття монастиря за радянської влади та повернення  в 1990 р.  храму до УГКЦ, що був переданий отцям студитам. Малеча мала нагоду з хорів оглянути розписи, а також почути про архистратига Михаїла, небесного патрона храму. Отець Єфрем пояснив небесну ієрархію дев’яти ангельських чинів,  і до яких завдань вони покликані, і як допомагають людям. Також священик навчив дітей молитисz до ангелів, просити їх охорони і допомоги в різних ситуаціях. А на завершення дітвора мала нагоду почастуватись теплим чаєм і солодощами. Цей візит відбувся в рамках проекту “Не залишай мене!”

Такий проект – ініціатива місії «Центр опіки сиріт» Львівської архиєпархії. Його мета – соціалізувати дітей, які опинилися у важких життєвих обставинах, ознайомити їх з історією та архітектурою міста, корисно провести час в оточенні турботливих парафіян, краще адаптувати до самостійного життя у суспільстві.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next