АКТУАЛЬНО

Місію «Рахиль» презентували на Волині

Середа, 20 березня 2019, 13:08
14 березня 2019 року з благословення владики Йосафата Говери у Луцькому екзархаті в м. Радивилів, у храмі Преображення Господнього, та в м. Дубно, у храмі Вознесіння Господнього, диякон Олександр Іванко та пані Алла презентували програму Місії «Рахиль».

Ця місія має на меті супроводжувати людину на шляху до зцілення через подолання смутку за втраченою дитиною, відновлення відносин з Богом і поєднання з Церквою через Святе Таїнство Покаяння. Священики відіграють головну роль у цій Місії, оскільки забезпечують духовну опіку через здійснення сповіді і постійний духовний супровід. Також Місія «Рахиль» організовує додаткові корисні та цікаві програми: групи підтримки, молитовні заходи та реколекції.

Завданням Церкви є захищати життя від моменту зачаття до природної смерті. Втрата ненародженої дитини ніяк не може минути безслідно, адже  зачіпає як фізично-психічні, так  і духовно-моральні аспекти і впливає на подальшу якість життя. Саме через місію «Рахиль», яка є мережею фахівців (священиків, монахинь, психологів, психотерапевтів, медкапеланів, волонтерів), що пройшли спеціальне навчання, є можливість забезпечити якісну духовно-психологічну опіку особам, які зіштовхнулися з проблемою втрати ненародженої дитини.

Диякон Олександр Іванко представив на зустрічі  молитовник «Богородице, захисти життя» для зцілення душевних ран після втрати дитини до народження. По завершені презентації відбулася молитва за зцілення болісних ран батьків, які втратили дітей до народження.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://lutsk-ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next