АКТУАЛЬНО

Міжнародний німецько-польсько-український екологічний конгрес "Навколишнє середовище та енергетична справедливість"

Понеділок, 22 травня 2017, 12:31
18-21 травня 2017 року в м. Жешув (Республіка Польща) відбувся Міжнародний німецько-польсько-український екологічний конгрес "Навколишнє середовище та енергетична справедливість". Участь у конгресі взяли два референти Бюро екології УГКЦ. Цю екологічну інституцію на форумі представляли о. Олег Кобель, екореферент Стрийської єпархії, і о. Роман Романович, екореферент Київської архиєпархії УГКЦ.

Священики виступили з двома доповідями, а саме: "Досвід та внесок Церков України в ділянці енергозбереження на всеукраїнському та парафіяльному рівнях у контексті діяльності Бюро екології УГКЦ" та "Ініціативи в сфері захисту клімату та енергоефективності Бюро екології Київської архиєпархії".

Ця зустріч, на якій були політики, урядовці, представники екологічних організацій і духовенство, стала доброю нагодою розповісти про діяльність Бюро УГКЦ з питань екології в Україні в різноманітних сферах, а особливо в сфері енергозбереження та енергоефективності.

Корисним був також обмін досвідом у питаннях поширення християнської  відповідальності за створіння в різних країнах. Результатом конгресу стало звернення щодо захисту клімату, яке буде спрямоване до урядів європейських країн та єпископських конференцій.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next