АКТУАЛЬНО

Магістерська програма «Християнська педагогіка та організація дозвілля» УКУ отримала державне визнання

П'ятниця, 15 березня 2019, 12:16
Освітня програма «Християнська педагогіка та організація дозвілля» Українського католицького університету отримала державну акредитацію другого (магістерського) рівня вищої освіти. В лютому цього року її перші випускники вже отримали дипломи магістрів зі спеціальності «Богослов’я» державного зразка.

Першочергово програма спрямована на формування християнських педагогів. Її випускники – промотори християнського виховання: вчителі предметів духовно-морального спрямування, катехити, педагоги-організатори позакласного та позашкільного навчання, організатори культурно-освітніх та духовних заходів.

Керівник програми Назар Дуда каже: «В основу освітньої магістерської програми лягла унікальна модель, в якій поєднано богослов’я, педагогіку та дозвіллєзнавство. Таке поєднання дає нам можливість найкраще підготувати студентів до їхньої подальшої роботи в ділянці духовно-морального виховання та дозвілля. Ефективно використовуючи набуті знання, випускники нашої програми зможуть активно впливати на формування якісного рівня християнської педагогіки загалом та сприяти цілісному розвитку окремої особистості на основі традиції та надбань тієї ж християнської педагогіки».

Абітурієнтами програми «Християнська педагогіка та організація дозвілля» можуть стати особи, які мають диплом бакалавра з різних спеціальностей. Тривалість навчання – півтора року (заочна форма навчання, яка включає три навчально-екзаменаційні сесії, дослідницьку і педагогічну практику та виконання дипломного проекту).

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://pcc.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next