АКТУАЛЬНО

Мальтійці Івано-Франківська запрошують проголосувати за найкращий дитячий малюнок у конкурсі «Чудо святого Миколая»

П'ятниця, 29 листопада 2019, 14:09
Щороку Мальтійська служба допомоги в Івано-Франківську в рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт» проводить конкурс малюнка на тему «Чудо святого Миколая».

Цього року на конкурс надійшло понад тисячу дитячих робіт з інтернатів, притулків, дитячих будинків Івано-Франківська та області.

Мистецька комісія обрала двадцять кращих дитячих малюнків, кожен з яких, як переконані представники комісії, вартий вашої найвищої уваги. Малюнки різні, так само як і їхні автори - діти з різних сирітських закладів, різного віку та здібностей. Організатори конкурсу просять «оцінити дитячі роботи у нашій групі у Фейсбуці».

Дитина, малюнок якої здобуде найбільше відміток «Like», стане переможцем конкурсу і отримає спеціальний подарунок від святого Миколая. Пам'ятайте, що голосуючи за найкращий малюнок, ми також підтримуємо дітей-сиріт, їхні здібності та обдарування.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  http://www.malteser.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next