АКТУАЛЬНО

«Мальтійці» Івано-Франківська розгорнули ще одну польову кухню в Маріуполі

Вівторок, 10 березня 2015, 10:05
Зважаючи на складну ситуацію на Сході України, «мальтійці» Івано-Франківська прийняли рішення про розгортання ще однієї польової кухні в Маріуполі. Ініціативу Мальтійської служби допомоги благословив Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ владика Володимир (Війтишин). Крім цього, Економічний відділ архиєпархії профінансував цю програму (транспортні витрати, продукти, технічні витрати тощо). Про це повідомляє прес-служба Мальтійської служби допомоги.

Розгортання другої польової стане значним полегшенням у роботі місцевих волонтерів, які щодня готують 700-800 порцій для потребуючих. Кухня, яка працює на дровах, забезпечить безперебійну працю у разі екстремальних ситуацій, є простішою в експлуатації і за наявності дров дозволяє економити газ. Подарований автомобіль додасть місцевому осередку мобільності, термоємності допоможуть у зберіганні і транспортуванні приготованих страв, а споруджена «мальтійцями» тераса забезпечить продуктивність другої кухні.

Мальтійська служба допомоги висловлює щиру вдячність всім, хто підтримує працю, спрямовану на надання допомоги потребуючим.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next