АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав висловив співчуття владиці Михайлові Бубнію з приводу смерті його матері

Вівторок, 22 червня 2021, 21:08
Мама – це найдорожча особа для кожного з нас. Вона дає нам життя, частину себе. Ми настільки з’єднані з нею невидимими узами, що, коли вони обриваються, відчуваємо неймовірний біль і самотність. Проте, як віруючі люди, ми втішаємо себе думкою, що близька людина не покинула нас назавжди, а через смерть, що для нас є пасхою, переставилася до вічного радісного життя зі своїм Творцем і у вічності ми з нею зустрінемося.

Такими словами висловив своє співчуття владиці Михайлові Бубнію, екзарху Одеському, з приводу смерті його мами, Параскевії, Блаженніший Святослав, Глава Української Греко-Католицької Церкви.

Предстоятель УГКЦ зазначає, що за свідченням багатьох людей мама владики Михайла була дуже світлою і радісною особистістю, яка переживала глибоку віру у Воскреслого Христа.

«Ми дякуємо Богові, що пані Параскевія належно виховала свого сина, який, стоячи при Господньому престолі, буде сьогодні молитися за упокій її душі і прощення гріхів. Хіба можна бажати собі більшої ласки? Хай Господь зарахує їй всі її старання і, вислухавши ваші синівські молитви, прийме її до свого Небесного Царства», – написав Блаженніший Святослав.

Він запевнив владику, що молиться про Боже милосердя для новопреставленої раби Божої Параскеви. «Віддаємо душу покійної в руки безмежного Божого милосердя та з вірою промовляємо: «Несказанної слави Твоєї сподоби, Христе, ту, що до Тебе переставилася, де є житло тих, які веселяться, і голос чистої радості», – попросив Глава УГКЦ.

Як ми повідомляли, 22 червня 2021 року, на 89-му році життя після важкої хвороби переставилася до вічності Параскевія Бубній, мати владики Михайла, екзарха Одеського.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next