АКТУАЛЬНО

«Маранафа. Пасхальні звуки»: у Львові проходить екуменічний мистецький марафон

Четвер, 06 травня 2021, 10:44
З ініціативи ГО «Асоціація випускників УКУ», Інституту екуменічних студій УКУ, Українсько-швейцарської асоціації митців «Haliciana Scola Cantorum» та швейцарського екуменічного об’єднання музикантів «Crescendo» з 3 по 9 травня відбувається мистецький онлайн-марафон.

Протягом Світлого nижня вдалося зібрати хори, музикантів та митців різних конфесій, щоб разом святкувати Воскресіння Христове та через мистецькі ініціативи будувати екуменічну співпрацю.

Учасниками події стали представники Української Греко-Католицької Церкви, Православної Церкви України, протестантської спільноти Львова, Римо-Католицької Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та представники швейцарської екуменічної спільноти музикантів.

Марафон включає у себе сім відео, які публікуються щодня в інтернеті. У сюжетах – привітання священнослужителів різних Церков та виступ хору, соло (та) чи музикантів.

Усі відео можна переглядати на YouTube, а також на сторінці події у Facebook.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://risu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next